1000 satoshi každý týden za hraní puzzle hry? Vítejte v BitcoinBlast!

0
bitcoinblast

Naučili jsme se představovat vám hry pro dlouhé chvíle na telefonech, které Vám vydělají nějaké ty drobné coiny. Ani tentokrát to nebude jinak. Další zajímavou hru pro Android Vám přinášíme v podobě puzzle hry BitcoinBlast. Kromě toho, že se jedná o velmi relaxační hru na zabití volného času, dokážete z ní vytřískat nějaké satoshi, tak jako v předchozích hrách, které jsme vám v minulých článcích představili.

Jako základ pro vyplacení Coinbase

Při registraci od vás hra bude chtít e-mail nebo adresu bitcoinové peněženky na Coinbase. Pokud nemáte účet Coinbase, tak si ho vytvoříte ZDE. Hra vyplácí jednou týdně přímo na Coinbase bez jakéhokoli poplatku. Pro získání bodů stačí hru prostě hrát. Body vám naskáčou v pozadí. Denní limit je 1000 bodů (100 satoshi) a týdenní je něco přes 11 000 bodů (cca 1100 satoshi). Požádat o výplatu musíte ručně, a to jednou za týden po dosažení alespoň 1000 bodů (100 satoshi).

O co ve hře jde?

Cílem hry je najít nejméně tři stejné barevné trojice a splnit pomocí toho úlohu, kterou vám zadá. Někdy je třeba uvolnit „zamrzlé“ kostky, jindy zabránit odpálení bomby apod. Rozhodující věcí náročnosti je vyhrazený čas na tyto úkony nebo počet kroků, které nesmíte překročit. Hra jako mnohé jiné samozřejmě začíná na jednoduché úrovni a postupně se vám to bude komplikovat.

Co když nebudu umět projít úroveň? Dostanu odměnu?

Toto je na celé hře to nejlepší. I když budete opakovat určitý jeden level x-krát, vždy vám přičte určitou odměnu. Stejnou jako kdybyste level prošli. Takže odměnu dostanete nezávisle na tom, jak postupujete jednotlivými úrovněmi. Přibližný počet pokusů je 10–15 za den. Takže až vyčerpáte denní přidělenou energii, musíte počkat do dalšího dne na další hraní.

Vážně hrát pro 4000 satoshi? Jsou to přece drobné

Celkově za měsíc dokážete nahrát sice jen 4000 satoshi, ale vzhledem k tomu, že hra je docela chytlavá, bude vám to jedno. Bude Vás bavit hlavně hra. Zahrajete si a ještě dostanete i nějaké satoshi navíc. Hlavní účel není výhra, ale abyste si zahráli. Výhodou je, že se té hře nemusíte věnovat moc hodin jako např. Faucett, kterému se  někteří věnují i několik hodin denně pro pár eur.

Tak co? Jdete to zkusit? Pokud vás to zaujalo, přečtěte si také:

https://qtube.eu/k-mag/cz/gaming/gaming-zahrajte-si-na-lovce-pokladu-znate-crypto-treasures/

Přeloženo ze slovenského originálu, který napsal DonMorello.

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno