2020 rok marihuany – Budou konopné akcie následovat Bitcoin?

0

 Marihuana byla začátkem roku 2019 tématem č. 1 a konopné akcie letěly do nevídaných výšin. Leden 2019 by se dal nazvat i měsícem, kdy praskla marihuanová bublina. Nové odvětví průmyslu po prvním hypu spojeném s legalizací trávy pěkně sfouklo a nyní, o rok později, je připraveno odrazit se ode dna. Podobně, jako před rokem Bitcoin.

Mnozí analytici průmysl s marihuanou označili jako za jednoho z možných tahounů S&P v roce 2020. Bear market z něj vyhnal černé ovce – firmy, které se ve snaze kapitalizovat na růstu více soustředily na cashflow než na své produkty – a zůstala pouze kvalita.

 Konopný trh se podobá Bitcoinu s ročním zpožděním

Vidět to i na MJ ETF (Marijuana Exchange Traded Fund – tedy jakýsi index marihuanového trhu), který po bear marketu v roce 2019 konečně zaznamenal ziskový týden. A ne jenom to, prorazil dokonce i rezistenci formace falling vedge.

Trh s marihuanou tedy vypadá dobře a v roce 2020 by mohl být jedním z vedoucích segmentů. Možná dokonce překoná ATH, které vytvořil během poslední bubliny. Nepřipomíná vám to tak trochu Bitcoin na začátku minulého roku?

Konopné akce nyní vypadají dobře a jsou připraveny na zdravý růst. Většina z nich se obchoduje pod vypočtenou „inherentní hodnotou“ s PE pod 10 body (během bubliny to byly stovky až tisíce bodů).

Marihuana je připravena na další velké rallye, ne nepodobné tomu, jaké v roce 2019 zaznamenal Bitcoin. Pokud obchodujete kryptoměny, doporučujeme podívat se na konopné akce. Reagují dosti podobným způsobem, protože jde o mladý trh. Konopné akcie jsou na rozdíl od kryptoměn regulované, avšak čeká je zajímavý rok a i my se jim budeme věnovat více.

Pokud nevíte, kde obchodovat konopné akcie, ozvěte se nám e-mailem na qtube.contact@gmail.com.

Co číst dál?

Ontology a technologie – Interview Ning Hu s BTC Echo (1/2)

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno