9950 $ – Je to nejhorší už za námi? – Bitcoin se zotavuje z nedělního pádu!

0
bitcoin revolucia

Pokud jste sledovali Bitcoin halving, jistě si pamatujete nedělní propad ceny BTC, který předcházel této události. Šlo o očekávaný dump. Mnoho lidí spekulovalo, že HYPE kolem halvingu poslal cenu Bitcoinu příliš vysoko a rychlý růst jeho hodnoty v posledních týdnech tomu rozhodně naznačoval. Propad ze současného high (10100 $) na téměř 8000 $ přišel rychle. Bitcoin se z něj ale i velmi rychle zotavil.

Jak jsme tvrdili v tomto článku, korekce největší kryptoměna před halvingem byla zdravá. Trh se pročistil od spekulantů a teoreticky můžeme pokračovat v růstu. Bitcoin včera překonal 9000 $ a dnes dokonce znovu prorazil dlouhodobý downtrend.

Sledujte tak ten nejvíce bullish signál, který jsme zaznamenali v naší analýze těsně po halvingu – Bitcoin po halvingu dále roste – Zůstaneme v trojúhelníku nebo začíná bullrun? A aktuální analýzu Bitocinu od Jakuba Kraľovanského naleznete zde.

V anketě jsme se vás dnes ráno zeptali, jak to vidíte s Bitcoinem po halvingu. Výsledky jsou zatím pořádně vyrovnané! Do high nám však už mnoho nezbývá. Bitcoin aktuálně akumuluje další kapitál v okolí 9600 $, ale kolem oběda se dostal až těsně pod 10 000 $. Na některých burzách dokonce otestoval tuto hladinu, na Bitstampu se však zastavil těsně pod ní na ceně 9943 $.

Myslíte si, že Bitcoin bude pokračovat v růstu v kanálu naznačeném na grafu, nebo v nejbližších dnech a týdnech bude padat?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Vytvoří Bitcoin dvojitý vrchol? Hashrate naznačuje, že ne

glassnode-studio_hash-rate-980x551Dnešní price action na trhu s BTC je rozhodně bullish a ukazuje, že momentum, které si tato kryptoměna vytvořila v posledních devíti týdnech, neutichá a nebylo způsobeno pouze hypem kolem halvingu. Růst Bitcoinu je skutečný a otáčení trendu velmi reálné. Ještě jsme však nevyhráli. Aktuálně Bitcoin vytvořil pouze druhý vrchol. Pokud nyní začne klesat, s velkou pravděpodobností bude v nejbližších dnech pokračovat v korekci a možná dosáhne i očekávaných 6400 $.

Hashr BTC sítě však naznačuje, že žádné masivní dumpy nás nečekají. I po halvingu je stabilní a síť funguje bez problémů.

Zdá se vám, že události posledních měsíců, či dokonce let, ukazují na fakt, že přichází velká změna. Současný způsob fungování světa je neudržitelný. Tato myšlenka se v poslední době šíří ještě rychleji než koronavirus.

Vše důležité jsme se pokusili shrnout v tomto článku – souhlasíte s ním?

Prichádza zmena! – Táto konšpirácia sa po svete šíri rýchlejšie než vírus!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno