[PŘEHLED TRHU] Bitcoin dosáhl nové high – 13 000 $ – Toto zastaví pouze ATH!

0
moon btc

Rychlost, kterou roste cena Bitcoinu, už pěkně nabírá na obrátkách. Něco podobného nám Bitcoin naposledy předváděl v roce 2017. Historie se opakuje! Proč o tom nikdo nemluví?! Internet tentokrát není plný kryptoměn. Bitcoin nesvítí na titulních stránkách novin a ani se moc nezmiňuje ve zprávách. Dokonce ani moje babička mi ještě nevolala, jestli mám nakoupeno.


Jsme v nejlepší části období masivního růstu. Kdo ví, kde to skončí? Dříve či později určitě přijde další velká korekce, ale asi nikdo moc dobře neodhadl sílu, kterou v roce 2018 Bitcoin získal. Toto je velké. Pravděpodobně větší než před dvěma lety, protože tu cenovku 13 000 $ si Bitcoin rozhodně zaslouží. V pohodě i více.

1W BTC/USD - Bitstamp
1W BTC/USD – Bitstamp

Mimochodem, ta poslední zelená svíčka, to je v podstatě dnešních 12 hodin.

Je třeba dodat, že i my jsme předem hlásili další pumpu. Dokonce i přímo na tomto webu, ale samozřejmě hlavně na Trading11, kde také řešíme alty. Dnes přibydou už aktualizované analýzy. Pokud byste měli zájem o členství, nyní je rozhodně nejlepší čas na nákup. Využít k tomu můžete i naše slevové kupóny. Je jich až 80!

Na stránku se slevovými kupóny se dostanete přes tento odkaz

No a než budeme pokračovat dál, je vhodné dodat, že tento článek nelze považovat za investiční poradenství a pokud to, co tady píšu, nevyjde, nejsem zodpovědný za případné ztráty. Trh s kryptoměnami je nevyzpytatelný a obchodovat je třeba opatrně.

Dnes zase +10 %  – Bitcoin to the Moon!

No pěkně, takže Bitcoin dosáhl 13 000 $ a já mohu mít radost, že jsem tehdy před třemi měsíci křičel Bitcoin To The Moon oprávněně:

(článek pokračuje pod odkazem)

Stejně tak si myslím, že tentokrát bez problémů vyjde i moje predikce. Tvrdil jsem, že Bitcoin dosáhne do konce roku nové ATH. Šel jsem takříkajíc na jistotu, ale v dobách, kdy byl Bitcoin pod hladinou 6000 $ ještě rozhodně nebylo vymalováno.

Právě proto se vyplatí sledovat přehledy trhu. Jak napsal jeden náš čtenář:

“Bull-run – období, kdy magicky vycházejí všechny predikce”


A má pravdu. Stačí křičet UP UP UP, dokud to 3x za sebou nevyjde a potom zase na půl roku přestat.

Budeme růst, až dokud nevytvoříme nové All-Time-High

Každopádně, tento UP je velmi důležitý. Před pár dny jsme totiž překonali dlouhodobou trendline na logaritmickém grafu a nyní mi už nikdo nenamluví, že ty silné reakce jsou pouze náhoda. Oba průrazy jsou doprovázeny obrovskými pohyby.

Takže … já křičím UP! Jdeme na nové All Time High. Nyní již zcela seriózně, trh přešel do vertikální fáze, na grafu nyní už budou pouze samé vysoké daily a weekly svíce. Nakupujte pouze na vlastní riziko, kdykoli se to může zlomit a pak to bude zase pár měsíců drsné. Tipuji to na menší krypto-zimu v měsících srpen – říjen.

No a pak uvidíme, co si pro nás připraví konec roku. Každopádně, můžeme se těšit na období vysoké volatility, kdy se dají generovat obrovské zisky, ale člověk na to opravdu potřebuje chladnou hlavu a v ideálním případě vedení od týmu profesionálů. Takový tým získáte například použitím kuponu na koupi Trading11 členství.

Na stránku se slevovými kupóny se dostanete přes tento odkaz

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno